Saturday 23 November 2013

Vacature Klantendienstmedewerker bij Vitrina Fashion Online Shop

Profiel Klantendienstmedewerker

Als klantendienstmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten. Je beantwoordt voornamelijk inkomende oproepen via de telefoon en de chatbox. Met jouw luisterend oor weet je onmiddellijk de noden van jouw klant te detecteren en verleen je de juiste informatie, of zoek je samen naar een geschikte oplossing.

Je bent een enthousiaste, sociale, communicatieve en stressbestendige teamplayer !
Je hebt bovendien een grondige verbale en geschreven kennis van het Nederlands. Bijkomende kennis van de Engelse  taal is  een pluspunt. Je kan vlot overweg met MS Office.

Arbeidsvoorwaarden

Jouw loonpakket bestaat uit een aantrekkelijk bruto salaris (belangrijk om weten is dat Bulgarije slechts een inkomensbelasting heeft van 10% en je dus een hoog netto bedrag overhoudt).Een doorgroei behoort zeker tot de mogelijkheden.

Als Nederlandse of Belgische medewerker word je van bij jouw aankomst in Bulgarije begeleid door onze expatafdeling. Wij verzorgen jouw onthaal aan de luchthaven, helpen je bij het vinden van een geschikte woning (de eerste 2 dagen wordt een hotel accomodatie aangeboden) en regelen we voor jou alle locale administratie.

Bulgarije behoort tot de Europese Unie, je hoeft dus geen visum of internationale reispas te hebben.

Bedrijfsprofiel

Vitrina Fashion - www.vitrinafashion.eu is een online verkoper van mode met Belgisch management gevestigd in Sofia. Online verkoop van kleding, bruidskleding, handtassen en juwelen behoren tot onze diensten.


Email met cv naar: info.vitrina.fashion@gmail.com

No comments:

Post a Comment