Saturday 7 December 2013

From the winter collection in www.vitrinafashion.eu





See the new collection in www.vitrinafashion.eu





Promo voor de facebookpage van Vitrina Fashion Online Shop

Op dit moment gaat het hard met de likes op onze facebookpage. Na amper 3 weken hebben al 4225 mensen de pagina ge-liked. En ja, als er 5000 likes zijn krijgen de volgende 10 een prachtig geschenk uit onze zilver collectie.

Daarna op naar de 10000 likes. Als er 10000 likes zijn zullen we een gigantische promotiecampagne doen. Dan worden er niet minder dan 100 geschenken uitgedeeld aan de 100 likers na de 10000 ste.

Vitrina Fashion Online Shop gaat vooruit en er is geen weg terug. Succes is iets waar voor gewerkt moet worden en met het team die nu aan dit project werkt doen we dat met volle overtuiging.

Is this what you need? Look in our online shop www.vitrinafashion.eu







Wednesday 4 December 2013

Opening van de eerste of-line winkel van Vitrina Fashion

Goede morgen, deze maand gaat de eerste of-line shop van Vitrina Fashion open in de South Mall te Sofia. Het wordt een vrij uniek concept die op dit moment nog nergens toegepast wordt. Het zal letterlijk gaan om Vitrine shoppen. Je kan er de kleding komen bekijken en voelen, zien op een groot scherm, aanraken in de rekken, rustig in de catalogus bladeren bij een kopje koffie of wat opzoeken op de beschikbare computers, de maat laten nemen van wat je wenst te bestellen en dan maken wij de bestelling voor u en leveren binnen de afgesproken termijn of u kan de bestelling afhalen op één van onze afhaalpunten. Dit concept is volgens ons nog nergens toegepast en we vertrouwen erop dat dit de klant zeer zal plezieren. Het is de bedoeling hiermee het online shoppen een nieuwe boost te geven.

Monday 2 December 2013

Laat je trouwjurk eventueel op maat maken.

Wil je dat je trouwjurk helemaal als op jouw lijf geschreven zit? Dan kun je ‘m bij ons  laten vermaken. Dat gaat zo in z’n werk: na het afrekenen van je jurk maak je een afspraak om je jurk af te laten spelden door een coupeuse.  Jij trekt de jurk aan, waarna zij ‘m op die plekken afspeldt die moeten worden ingemaakt of korter moeten worden. Daarna laat je je trouwjurk achter en gaat de coupeuse ermee aan de slag in haar atelier. Vervolgens vindt er een ophaalafspraak plaats, waarbij je het eindresultaat kunt bewonderen en passen. Et voilà: jouw enige echte, op maat gemaakte trouwjurk is een feit!