Saturday 30 November 2013

www.vitrinafashion.eu biedt wholesale en retail service

www.vitrinafashion.eu  is een toonaangevende leverancier van trouwjurken, feestjurken and bruidsaccessoires. Koop online en door de fabriek prijzen, zijn wij in staat om goedkope, kwalitatief hoogwaardige fashion producten aan te bieden. www.vitrinafashion.eu biedt  wholesale en retail service aan bedrijven en particulieren, geen minimum bestelhoeveelheid. We leveren in de ganse Europese Unie vrij van shipping kosten.

Bruidsjurk online kiezen?

Voordat je naar onze onlineshop voor bruidsjurken bezoekt  moet je er rekening mee houden dat de meeste bruidsjurken echt op maat gemaakt worden. Dat betekent dat je eerst al je maten moet doorgeven per email. Laat jezelf bij voorkeur opmeten door iemand met ervaring. Bij sommige jurken is het zeer eenvoudig, de taille en de lengte en de omtrek van de buste.  Als je hulp nodig hebt kan je steeds op de chatlijn van Vitrina Fashion Online Shop terecht.

Wat je verder moet weten voordat je gaat shoppen:

Heb je al het ideale paar bruidsschoenen gevonden? Houdt ze bij de hand! Dat kan van belang zijn voor de lengte van de jurk. Helemaal als je die op maat wilt laten maken.

Shop op een rustig tijdstip. Als je er zeker van wilt zijn dat je lekker rustig kunt kiezen en dat je alle hulp krijgt van onze klantendienst, neem dan je tijd en doorzoek de ganse onlineshop. Er zijn meer dan honderd modellen, uw smaak moet er tussen zitten.

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet ons te bellen.


In our wedding salons VITRINA FASHION you will find beautiful wedding dresses, including the elegant bridal models from collection Rossa. We offer modern bridal gowns and accessories for your wedding day

De helpdesk van Vitrina Fashion Online Shop

Het lijkt op het eerste gezicht een overbodige vraag: hoe koop ik een trouwjurk? Want gaat dat niet net zo in z’n werk als het kopen van een paar schoenen, een blousse of een fiets? Wel, niet helemaal. Een trouwjurk kopen werkt vaak niet exact volgens hetzelfde principe als het kopen van een leuk zomerjurkje. Het betreft hier immers een vrij grote, eenmalige uitgave. Voor een jurk die je op een héél bijzonder moment in je leven zult dragen.

Wil je echt hulp bij de keuze van je bruidsjurk, contacteer dan onze helpdesk via de shop (www.vitrina.fashion.eu), onze dames zullen u met genoegen te woord staan en u voorzien van raad. 

Binnenkort vestigingen in Nederland en Belgie van Vitrina Fashion Online Shop

B2Bulgaria, de vennootschap die www.vitrinafashion.eu en de winkels van deze keten uitbaat zal zich de komende weken ook officieel vestigen in Belgie en Nederland, dit zal het voor de klant een stuk makkelijker maken om zijn bestelling eventueel af te halen en uiteraard ook voor de maatneming van de kledingstukken, want dat blijft toch altijd wel een probleem, en dat beseffen wij zelf ook. Het zal vanaf dan ook mogelijk zijn te betalen met sisow en ideal en afterpay. Nu kan dit niet omdat B2Bulgaria geen officiele vestigingen in Belgie en Nederland heeft, maar daar komt dus verandering in. Voor een aantal landen is betalen met Icon binnenkort wel mogelijk. Rembours kan nu ook al voor alle landen van Europa.